22 Mayıs 2017 Pazartesi

2017 yılında çıkan en iyi 11 kore dizisi

Evet sevgili bayanlar, uzunca bir aradan sonra yeni bir konu ile karşınıza çıkmak istedim. Konumuz Kore Dizileri, Ancak bu yazıda 2017 yılında çıkmış olan ve devam eden kore dizilerine odaklanmak istiyorum.

1 The Liar and His Lover 2017

İlk olarak manga ile karşımıza çıkmış sonradan bir de live action filmi yapılmış oldukça beğeni toplamıştı. Şimdi bir de Güney kore tarafından seriye dönüştürülen diziyi izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Dizinin konusuna da spoiler vermeden ufaktan bir dokunuş yapalım, Kang Han-Kyeol kimliğini saklayarak muhteşem eserlere imza atan bir bestecidir. Bestelerini yaparken farklı seslerden esinlenen Kang Han-Kyeol ile harika bir sesi olan So Rim’in yolları kesişir, Aşk ve Müziğin efsanevi birleşmesine tanık olun.



2 Tunnel 2017

Fantastik yapımları sevenler ve zamanda yolculuk olayına ilgisi olanların mutlaka izlemesi gereken harika bir yapım, Konuya gelince; yıl 1986’yı göstermektedir. Genç dedektif kaybolan kızının ardında bıraktığı ipuçlarını çözmeye çalıştığı esnada kendini bir anda 2016 yılında buluverir, kızını bulma yolunda zamanda ileri geri hareket ederken birçok şeyin değişmesine neden olacaktır.

2016 yılına adapte olamayan dedektifin garip ve bir o kadar eğlencesi hikâyesi anlatılmaktadır.

kore dizisi


3 My Secret Romance 2017

Hem varlıklı, hem yakışıklı Cha jin,  tabiri caiz ise o kızdan bu kıza, o alemden bu aleme akıp durmaktadır. Kendisinin uzun süreli bir ilişkiye hazır olduğunu da düşünmemektedir. Ta ki Le yoo- mi ile tanışana dek.  Artık, o şatafatlı hayatını geride bırakırken, yaşanan komik olaylara tanıklık edeceksiniz. Kore Aşk dizileri arasında listenize üst sıralardan girebilecek başarılı bir dizi.



4 Suspicious Partner 2017

10 Mayıs 2017 tarihinde başlayan dizi muhteşem kadrosu ve senaryosu ile sizleri kesinlikle ekran başına kilitleyecek bir yapım. Bir savcı ile avukat arasında geçen aşkı konu alan dizi oldukça eğlendirici bir havaya sahip.  Ünlü hallyu yıldızı ji chang wook başrolünde oynadığı bu diziyi kaçırmayın derim.

kore dizileri


5 Introverted Boss 2017

Çok paranız olsa da, büyük bir şirkette ceo’da olsanız, eğer utangaçsanız yapabileceğiniz şeyler sınırlıdır. Romantik komedi türünde ki bu dizimiz de utangaçlığı yüzünden insanlarla düzgün iletişim kuramayan, gizemli patron eun hwan-ki, şirkete yeni gelen neşeli mi neşeli kızımız chae ro- woon arasındaki aşkı ve şirkette yaşanan komik maceralara odaklanıyor.

kore dizileri


6 Strong Woman Do Bong Soon

Bu kore dizisinin tanıtımını gördüğümde nedendir bilmem ama aklıma uma thurman’ın oynadığı my ex super girlfriend filmi geldi, burada da insan ötesi, hatta hayvansı bir güce sahip olan Park bo young’un  karakteri gözümüze çarpıyor. Bu dizinin K-pop hayranları için ekstra  güzelliği de Park Hyun Shik dizi de rol alıyor olması.

kore dizileri



Listeme şimdilik bu dizilerin açıklamalarını ekledim. Aslında bu yıl çıkan birkaç tane daha dizi vardı 2017 içinde bir şeyler karalamak istiyorum ama vaktim yeterli olmadı. İsimlerini  aşağıda veriyorum isteyenler bir göz atabilir. Ayrıca  Türk dizilerindeki en gözde çiftler isimli yazımı okumak içinde buraya tıklayabilirsiniz.

  • My Sassy Girl
  • Defendant
  • Tomorrow With You
  • Man to Man
  • While You Were Sleeping



Şimdilik bu kadar yeni diziler çıktığında umarım bu yazıyı güncelleyebilirim.

Paylaş

Alakalı Konular

2017 yılında çıkan en iyi 11 kore dizisi
4/ 5
Oleh

Bizden Haberin Olsun

E Mail aboneliği ile yeni içeriklere ilk siz ulaşın.