9 Mart 2016 Çarşamba

En Başarılı 10 Kadın Komedyen

Günümüz kadınları hangi işe el atsa başarı üstüne başarı sağlıyor. Ülkemizdeki gelişmiş mizah anlayışının bize vermiş olduğu yetkiye dayanarak en başarılı 10 Kadın Komedyeni sizler için seçtik.

1. Adile NAŞİT

kadın komedyenler

Sinemamıza adını altın harflerle yazdıran Adile NAŞİT'i  Hafize ana'dan tutunda, masalcı teyzeye kadar birçok yapımda gördük. Yeşilçamın annesi Kesinlikle 1 numarayı hak ediyordu.

2. Demet AKBAĞ

kadın komedyenler

Çocukluğumuzun vazgeçilmez programı Bir Demet Tiyatroda ki Feriştah Karakteri ile gönüllere taht kuran Demet AKBAĞ'ın komedi Yeteneğini hemen her filmin de tatmak mümkün..

3. Perran KUTMAN

kadın komedyenler

Bir zamanlar hayatımızın en buhranlı dönemlerinde hep yanımızdaydı Perihan Ablamız bir türlü tiplemeler ile o da komedi dünyasına altın harflerle adını yazdırmayı başardı.


4. Büşra PEKİN 

kadın komedyenler

Çok güzel hareketlerdeki bir çok karaktere hayat veren Hıyarlı Baba Skecinin Hatcesi Büşra Pekin bir çok filmde bizleri kahkahalara boğmaya devam ediyor.  Kendisine başarılarının devamını diliyoruz.

5. Ezgi MOLA

kadın komedyenler

Özellikle Arkadaşım Hoşgeldin programındaki performansları ile izleyiciyi gülme krizine sokan Ezgi Molayı bir çok yapımda da görmeye devam ediyoruz. Sevgili Ezgi Kocan Kadar Konuş Filmindeki Başarılı performansından dolayı da teşekkür etmek isteriz.


Sinemamıza emek vermiş daha adını anamadığımız bir çok kadın sanatçıdan özür dileyerek  yazımızı burada sonlandırıyoruz. 

Paylaş

Alakalı Konular

En Başarılı 10 Kadın Komedyen
4/ 5
Oleh

Bizden Haberin Olsun

E Mail aboneliği ile yeni içeriklere ilk siz ulaşın.